Højrefløj – Venstrefløj – Islamister – Antisemitisme?

Antisemitismen bliver generelt forbundet med den ekstreme højrefløj, men nu er den desværre også blevet mere udpræget blandt de ekstreme venstrefløjstilhængere.

Den socialistiske præsident Robert Mugabe fra Zimbabwe siger fortørnet: “Jøderne i Sydafrika, arbejder sammen med deres kolleger her i landet (Zimbabwe) for at få vore tekstil og klædevare fabrikker lukket..”

Den tidligere præsident i Malaysia Mahathir Mohamad, – der bestemt ikke kan beskyldes for at hører hjemme på højrefløjen – sagde om jøderne, at “de regerer verden ved hjælp af stråmænd”.

Man kan finde mange lommer af antisemitisme ved anti-globaliserings demonstrationer, og rigtigt mange ved propalæstinensiske demonstrationer.

Og inden for de sidste år har, “anti-kapitalistiske veteraner” – i henhold til en rapport eller ‘Hvidbog’ udgivet af ‘Technical University of Berlin’s Center for Research on Anti-Semitism’, – samarbejdet i et netværk med radikale islamiske og nynazistiske grupper via deres “websites”. (Det var den rapport som EU kommissionen bestilte, men som de – af en eller anden grund – valgte ikke at offentliggøre.)