Medicin i den tredje verden

I Danmark lever alle godt. har man ikke penge, har man mulighed for at få støtte fra staten, og er man syg står bhospitalet ganske gratis, klar til at tage af dig. Men ikke alle har det lige godt. Sygdomme og lignende kan ofte sætte en stopper for ens liv, hvis man ikke har den nødvendige medicin og ikek får den rette behandling mod sygdommen.

I lande som Nigeria, Zimbabwe og generelt Afrikanske lande, er det ekstremt svært at skaffe medicin. Ikke alene det at det er svært, gør det næsten umuligt at blive helbredt for en sygdom, det er også dyrt! Ikke mange af de Afrikanske mennekser har råd til at betale for den medicin og behandling som er nødvendig, og dette betyder at mang egår hen og dør af følge sygdomme fra for eksempel malaria og HIV. Ikke alene i Afrika er dette et stort problem. Man ser også at der i mange muslimske lande og asiatiske lande, ikke er et stort nok rådighedsbeløb til at kunne købe medicin for de fattige. Problemet har eksisteret i mange år, og flere og flere har fået øje på det. Landsindsamlinger er med til at skaffe medicin og behandlinger til de fattige, og unge som gamle tager til udlandet, for at tilbyde både professionel og lavpraktisk frivilligt arbejde. Det er disse mennesker som donerer penge, og hjælper til i landene som har brug for det, der virkelig fortjener en applaus. Vi anbefaler dig kraftigt at søge ind til en stilling som dette, og opleve det. Ikke alene kan du redde menneskeliv, men du kan også få dig en oplevelse for livet. Det kommer nok til at koste dig selv lidt penge, og en masse tid, men er det ikke det værd for at redde et menneskeliv?

Hvis du selv leder efter medicin bør du besøge en af de mange online apoteker vi har i landet. Disse tilbyder billigt håndkøbs medicin, der gør fuldstændig ligeså godt som på apoteket.